SVJETSKI POZNATA

NAŠA POZNATA SOPRANISTICA Marija Vidović očarala na koncertu u Prelogu – pjesma i humanost idu zajedno

Marija Vidović je poznata po svojem izvanrednom glasu i interpretaciji glazbenih djela, te je i ovom prilikom pokazala svoj talent i predanost glazbi

Međimurska sopranistica Marija Vidović iz Donje Dubrave osvojila je srca domaće i strane publike svojim izvedbama i pojavom na brojnim nastupima. U utorak je ponovno očarala prisutne na koncertu u Prelogu, gdje je sudjelovala u projektu Svjetski dan činjenja dobrih djela.

Marija Vidović je poznata po svojem izvanrednom glasu i interpretaciji glazbenih djela, te je i ovom prilikom pokazala svoj talent i predanost glazbi. Njezina izvedba na koncertu u Prelogu nije samo bila glazbeno zadovoljstvo za publiku, već je Marija također istaknula važnost činjenja dobrih djela i humanitarnog angažmana.

Ova talentirana sopranistica nije nepoznata ni širem svjetskom auditoriju. Nastupala je u nekim od najpoznatijih svjetskih koncertnih dvorana, uključujući čuveni Musikverein u Beču, Gasteig u Münchenu i Operu de Bellas Artes u Meksiku. Također je sudjelovala na mnogobrojnim festivalima klasične glazbe gdje je svojim nastupima osvajala simpatije i pohvale kritike.

Marija Vidović svojim angažmanom i glazbenim radom ne samo da širi ljepotu glazbe diljem svijeta, već ističe i važnost humanosti i dobrote kao trajne vrijednosti koje treba njegovati u društvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije