Zeus nastavlja s predavanjima iz područja alternative

U seriji predavanja iz područja alternative, Zaštitarsko-ekološka udruga “Senjar” (ZEUS) iz Donje Dubrave nastavlja suradnju sa bioenergetičarom, majstorom tarota i učiteljem reikija Zoranom Seličancom iz Kotoribe.

Tako će u subotu, 25. kolovoza u 18 sati u prostoru novouređenog Informativnog centra koji se nalazi tik do Zalanove palače u Donjoj Dubravi biti održano i treće u predavanje u nizu. Ovaj put tema je kako se masažom riješiti bolova u kralježnici i bolova u glavi, a bit će održan i tečaj o masaži kralježnice po tehnikama shiatsu i reflekso masaže.

Sam tečaj obuhvatit će dva dijela. Prvi će biti teorija spomenutih tehnika masaže uz prikaz najbitnijih masažnih točaka tijela, a drugi praktična demonstracija i objašnjenje tijeka masaže. Svaki sudionik tečaja dobit će skriptu u kojima će biti opisana cijela masaža sa shiatsu i reflekso točkama na tijelu.

Sudjelovanje na tečaju naplaćuje se 50 kuna, a svi zainteresirani svoj dolazak mogu potvrditi predavaču na broj mobitela 098 573 027 ili na email: zoranselicanec@gmail.com.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije