Donji Vidovec: Horvat prozvao čelnike zbog “sebeljublja”

Nakon što smo na portalu objavili članak Čelnici Donjeg Vidovca položili cvijeće i zapalili svijeće, u našu redakciju stigla je reakcija predsjednika UDVDR-a ogranka Donji Vidovec Tomislava Horvata. U priopćenju navodi kako je radi potpune istine i informiranosti čitatelja osjetio potrebu da se na ovaj način obrati javnosti.

Naime, 5. kolovoza u 8 sati predstavnici UDVDR-a ogranka Donji Vidovec, Josip Matulin, Josip Pongrac i Tomislav Horvat dostojanstveno su u miru i tišini odali počast smrtno stradalim hrvatskim braniteljima iz Donjeg Vidovca Dragutinu Friščić i Vladimiru Šajn, polaganjem cvijeća i paljenjem svijeća pred spomen obilježjem u centru mjesta.

To su učinili prije nego općinski čelnici, navodi Horvat i smatra da ignoriranjem te geste branitelja i isticanjem sebe u prvi plan, načelnik i njegov zamjenik su pokazali koliko cijene one koji su se krvlju izborili za ovu državu.

Ironije radi i to na sam Dan pobjede,domovinske zahvalnosti i Dana branitelja, naglašava Horvat i pita se da li je u pitanju “sebeljublje” ili nešto drugo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije