GORIČAN

FOTO/VIDEO Okusi i mirisi obilježili drugo izdanje grahijade u Goričanu

Danas je kod SRC Šuderica Goričan započela druga po redu Gulašijada, događaj koji je privukao 20.-ak ekipa koje se natječu u pripremi najboljeg gulaša

Već od 9:30, atmosfera je bila uzbudljiva dok su se natjecatelji pripremali za kuhanje, a posjetitelji su uživali u mirisima koji su se širili zrakom.

Na samom početku događaja, prisutnima su obratio načelnik općine Goričan, Emanuel Sinković, koji je izrazio zadovoljstvo zbog velikog odaziva ove godine. Naglasio je da je broj ekipa porastao s prošlogodišnjih 13 na ovogodišnjih oko 20 ekipa.

Obratila se i direktorica Turističke zajednice te zamjenica gradonačelnika Kutine, Ivana Grdić, također je istaknula važnost gastronomskih manifestacija te pohvalila općinu Goričan.

Spomenula je bogatu gastronomsku ponudu Kutine, kao i vinogradarsku tradiciju, te izrazila nadu u dugoročnu suradnju između Kutine i Općine Goričan.

Posebno veselje za najmlađe posjetitelje predstavlja besplatni zabavni park koji je pripremila Općina Goričan, pružajući im dodatnu zabavu i raznolike aktivnosti tijekom trajanja događaja.

Za sve posjetitelje, posebno je privlačna besplatna podjele gulaša u 13 sati. To će biti prilika da svi uživaju u raznolikim okusima i recepturama, te da ocijene i odaberu svog favorita.

Još stignete doći i uživati u drugoj Gulašijadi u SRC Šuderica Goričan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije