GLAZBENO POSTIGNUĆE IZ DRAGOSLAVCA

ARIEN – ZRINKO KUTNJAK Predstavio novi singl i najavio turneju u Barceloni

Arienova je glazba prezentirana i na MTV Germany i MTV Italy, te svoje mjesto pronašla i u internacionalnim Spotify editorial chartovima

Arien, Zrinko Kutnjak iz Dragoslavca naš je dugogodišnji glazbenik, a sada je predstavio i najnoviji singl naziva When We Were Young.

Kako objašnjava Arien, When We Were Young je jedinstveno glazbeno djelo koje je dostupno putem nove NFT tehnologije, pružajući ekskluzivnost i autentičnost obožavateljima glazbe. Ova pjesma predstavlja Arienovu kreativnost i strast prema glazbi na jedinstven način, te smo uvjereni da će oduševiti ljubitelje njegovog stvaralaštva, što potvrđuje i rasprodani NFT.

– Prednosti ovakvog načina izdavanja glazbe su te što umjetnicima omogućuju izravnu komunikaciju sa fanovima, što im omogućuje veću kontrolu nad svojim radom i prihodom, dok fanovi postaju ekskluzivni vlasnici glazbenog sadržaja i autorskih prava u vremenskom periodu od 70 godina, zarađujući tako na svakome stream-u koji glazbeno djelo ostvari, rekao nam je glazbenik rodom iz Međimurja, a dodajmo kako je singl od 29. ožujka dostupan na svim svim glazbenim platformama.

Arien je tokom protekle dvije godine imao prilike surađivati s brojnim poznatim europskim izvođačima poput Minelli, Sickotoy, Alexandra Stan, Manuel Riva, Gran Error, Antonia, Elvana Gjata, Alessiah, Reuben Hester, Žanamari te brojnim drugima, a njegov talenat također su prepoznale renomirane izdavačke kuće uključujući Universal Music, Republic Records, Casablanca Records, Global Records, te u svoj katalog uvrstile njegovu glazbu. Arienova je glazba prezentirana i na MTV Germany i MTV Italy, te svoje mjesto pronašla i u internacionalnim Spotify editorial chartovima New Music Friday, kao i u službenim Apple Music New Music Daily chartovima.

Uz dosadašnje turneje kroz Kinu, Grčku, Njemačku, Albaniju, Rumunjsku i Hrvatsku, Arien se trenutno sprema na novu turneju koja počinje 31. svibnja u Barceloni.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije