DVD MIKLAVEC UVIJEK SPREMAN

BILO JE NENAJAVLJENO ‘Izbio požar’ gospodarskog objekta, članovi DVD-a Miklavec morali na intervenciju

Dečki su požar stavili pod kontrolu i osigurali da se ne proširi na ostale objekte i spasili unesrećenu osobu iz objekta

Za Uskrsne blagdane članovi DVD-a Miklavec odlučili su testirati spremnost svojih interventnih članova.

– Subota 30.03. ujutro u 10 h započela je nenajavljena vježba, požar gospodarskog objekta “OPG Sršan” s jednom osobom u objektu. Na intervenciju smo izašli s 8 interventnih članova, navalnim vozilom i kombi vozilom. Dečki su požar stavili pod kontrolu i osigurali da se ne proširi na ostale objekte, spasili unesrećenu osobu iz objekta, osigurali dobavu vode iz podzemnog hidranta i regulirali promet. Vježba je završila u 10:50 h.

Ovom vježbom interventni članovi su dobili priliku upoznati se s objektima OPG-a i provjeriti plan zaštite od požara. Iako je ovo bila samo vježba većina takvih događaja se može pravovremeno spriječiti povećanjem pozornosti i provođenjem određenih preventivnih mjera.

Takvim djelovanjem mogu se spriječiti nesreće u kućanstvima, na radnim mjestima, pri obavljanju poljoprivrednih radova. Implementacijom preventivnih mjera sprječavamo nesreće, čuvamo imovinu i, u konačnici, spašavamo ljudske živote.

Kako postupiti i koje preventivne mjere poduzeti možete pronaći na našoj internet stranici https://dvd-miklavec.hr/#/

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije