STIŽE MARKO KOVAČ

POTPUNO DRUGAČIJE 9. predavanje u organizaciji PD Bundek i Kajak-kanu kluba Mursko Središće

Otočna Odiseja do svih svjetionika u Hrvatskoj

Marko Kovač u medijskim krugovima poznat kao Putnik Lik, istraživač, geograf i geoekolog, vodič i edukator u pustolovnom turizmu, Splićanin sa zagrebačkom putovnicom dolazi nam predstaviti jedan od svojih pustolovnih projekata – Otočnu Odiseju; 100 dana veslanja kajakom po moru do svih svjetionika u Hrvatskoj u tri različite ekspedicije (Dalmacija, Istra i Kvarner te Palagruža).

Značajni su mu i ostali projekti: Put ka sreći (30-dnevno planinarenje od Zagreba do Splita u duljini od 750 km po planinama između dva najveća grada Hrvatske), Otočna Odiseja 2012 (47-dnevno veslanje kajakom po moru do svih naseljenih otoka u Hrvatskoj). Aktivan je i planinar, obišao je 162 vrha HPO i dobitnik najvišeg priznanja HPS-a. Obišao je mnoge planinarske obilaznice, a između ostalog i Međimurski planinarski put.

Prijatelji i ljudi koji ga znaju i prate na društvenim mrežama kažu da je prošao svaku planinu i svaki otok u Hrvatskoj, odnosno da nema kutka u Hrvatskoj gdje nije bio. Možda mu je boravak u Murskom Središću prvi put, ali ako nije, svakako ćemo saznati u srijedu, 20. ožujka u 19 sati u CZK Rudar.

Dobrodošli! Uz šum valova putovat ćemo u kajaku do svih hrvatskih svjetionika!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije