SUSRET ZA PAMĆENJE U ZAGREBU

OSTVARILA JOJ SE ŽELJA Miroslava Novak Hranjec upoznala ženu koja joj je promijenila život

Mima je izgubila čak 27 kilograma i postala druga osoba

Početkom rujna prošle godine, Miroslava Novak Hranjec, poznata fotografkinja i naša suradnica iz Preloga, donijela je hrabru odluku o potpunom preokretu u načinu života i prehrani.

Iako su mnogi bili skeptični prema njezinim planovima, Miroslava je dokazala suprotno. Zahvaljujući posebnoj prehrani i redovitom vježbanju, izgubila je čak 27 kilograma do danas. Njezina transformacija nije prošla nezamijećeno, jer je postala gotovo neprepoznatljiva na ulici, a svi su se divili njezinom uspjehu.

Iza Miroslave stoji veliki trud, odricanja i onaj ključni ‘klik u glavi’ koji je pokrenuo ovu promjenu. No, ona nije željela ostati samo s divljenjem za sebe. Njezina najveća želja bila je upoznati osobu koja je najviše zaslužna za njezin uspjeh – trenericu Anny. Ta želja se ostvarila kada su se njih dvije susrele u Zagrebu.

Miroslava je izrazila svoju zahvalnost prema Ilijani Bodlović, trenerici koja ju je inspirirala i motivirala na putu prema novom načinu života. Nakon srdačnog susreta i motivacijskog razgovora, Miroslava je dobila novi izazov od svoje trenerice, koji sada s oduševljenjem prihvaća. Ona vjeruje da će ga ispuniti i s nestrpljenjem očekuje sljedeći susret u prekrasnom Međimurju jer puno žena iz naše županije trenira uz Anny.

Miroslavi želimo da joj se sve želje ostvare, a nastavak njezinog putovanja uz tim Fitness Anny neka bude još uspješniji i inspirativniji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije