U Svetom Križu održano vatrogasno natjecanje za djecu i mladež

Minule nedjelje po prekrasnom vremenu na igralištu NK-a EKO uz domaćinstvo DVD-a Sveti Križ, održano je natjecanje Vatrogasne zajednice područja općina Belica – Mala Subotica –Orehovica za djecu i mladež.

Odrađen je dobar trening u cilju što boljih priprema ekipa za županijsko natjecanje koje će se održati u subotu, 27. svibnja na igralištu NK-a Sloga u Čakovcu. Osim dobrog treninga, bilo je to jedno lijepo i ugodno druženje djece i mladeži, posjetitelja i vatrenih navijača.

Dvadeset osam ekipa iz VZPO je pokazalo svoje znanje i umijeće te su ostvareni odlični rezultati. Pokrovitelj natjecanja bila je Općina Mala Subotica osiguravši vrijedne pehare koje su ekipe ponijele svojim kućama kao nagrade za uložen trud i ostvarene rezultate.

U kategoriji djeca – muški nastupilo je ukupno devet ekipa, a prvo mjesto je pripalo ekipi DVD-a Podbrest, drugi je bio Gardinovec, a treći DVD Držimurec – Strelec. U kategoriji djeca – žene nastupilo je ukupno šest ekipa. Pobjednički pehar osvojila je ekipa DVD-a Mala Subotica I, drugo mjesto osvojio je DVD Gardinovec, dok se na treće mjesto plasirala ekipa Držimurca – Strelca.

U kategoriji mladež – muški natjecalo se pet ekipa, prvo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Gardinovec, druga je bila Mala Subotica, a treći DVD Držimurec – Strelec. U kategoriji mladež – žene bilo je prijavljenih osam ekipa. Prvo mjesto osvojio je DVD Gardinovec, na drugom mjestu natjecanje je završila ekipa DVD-a Držimurec – Strelec, dok je treće mjesto pripalo DVD-u Mala Subotica.  

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije