blagoslov grla

MARIJA PREKUPEC ‘Oni su moji heroji. Hvala svima koji su došli i pomogli!’

Županijska liga protiv raka Čakovec, Klub laringektomiranih Međimurske županije, Župa sv. Antuna Padovanskog Čakovec i Zavod za javno zdravstvo Međimurske županije 3. veljače su obilježili Dan sv. Blaža - biskupa, sveca, mučenika i zaštitnika oboljelih od grla.

– Moji heroji, kako je Klub laringektomiranih Međimurske županije, nazvala jedna od njihovih voditeljica Marija Prekupec, pokazali su “Zajedno smo jači i glasniji” u humanitarnoj akciji za rehabilitaciju laringektomitranih osoba!

– Velika hvala svima koji su toga dana došli u crkvu kako bi dali potporu bolesnima od raka grla, a oni su im se zahvalili pjesmom koju su, i ako hendikepirani u govoru, naučili uz vježbe govora i pjevanja pod dirigentskom palicom njihove Marije.

U akciju se je uključila i Županijska liga protiv raka Čakovec u čije ime je okupljene u crkvi pozdravio prim. Hussein Saghir, dr. med., predsjednik Lige. Govoreći o djelatnosti Lige preko njenih pet klubova ukazao je na njihovu važnost u tijeku i poslije liječenja te je uputio sve one koji trebaju bilo kakvu pomoć vezanu uz one najteže bolesti da slobodno pokucaju na njihova vrata.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije