BRAČNI PAROVI U DOMU

VIDEO Posjetili smo Dom umirovljenika u Čakovcu i pitali parove: ‘Koja je tajna uspješnog braka?’

Više od pola stoljeća braka nije mala stvar, ali, uz puno ljubavi, strpljenja i tolerancije, kažu naši sugovornici, sve je moguće ostvariti, pa tako i ostati u zajedništvu punom ljubavi

Uoči Svjetskog dana braka posjetili smo čakovečki Dom za starije i nemoćne osobe i to s jednim ciljem – otkriti koja je tajna dugovječnog i sretnog braka? Razgovarali smo s umirovljenim bračnim parovima koji zajednički život, pun ljubavi, provode upravo u toj ustanovi.

Naši sugovornici bila su tri bračna para; Josip i Ivana Pintarić koji su u braku 61 godinu, Luka i Ana Hatlak nedavno su proslavili velikih 63 godine te Đuro i Zdenka Polčić koji su u braku 30 godina.

Svaki bračni par ima svoju priču. Lijepu, emotivnu, a toliko posebnu. I svi se slažu u jednom – recept za dobar brak? Puno ljubavi i razumijevanja. O svađama i prepirkama, kažu, ni ne razmišljaju. Uvijek treba popustiti. Jer ako voliš, voliš i u dobru, i u zlu.

U video prilogu pogledajte što kažu ljudi koji i nakon 60 godina braka međusobno drže isprepletene prste i svako si jutro poklone iskreni zagrljaj.

POGLEDAJTE VIDEO:

https://emedjimurje.rtl.hr/video/363223/ljubav-u-3-zivotnoj-dobi/?video_position=In%20Text

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije