U organizaciji DVD Žiškovec održano natjecanje u spajanju usisnog voda

U organizaciji DVD Žiškovec održano natjecanje u spajanju usisnog voda

U povodu Dana neovisnosti u organizaciji DVD Žiškovec održano je natjecanje u spajanju usisnog voda. Natjecanje se održalo u dvorani Doma kulture u Žiškovcu a nastupilo je 10 ekipa seniora u tri kategorije iz zagrebačke, varaždinske i međimurske županije. Natjecanje se odvijalo u veseloj i poticajnoj atmosferi te je svaka ekipa nagrađena pljeskom bez obzira na postignuti rezultat.

U muškoj A kategoriji nastupilo je 6 ekipa a najbolje vrijeme vježbe postigla je ekipa iz DVD Novoselec 19,65 sec, na drugo mjesto plasirala se ekipa domačina DVD Žiškovec  dok je treće mjesto pripalo ekipi DVD Vrbanovec.

U ženskoj A kategoriji nastupile su 3 ekipe a prvo mjesto zauzela je ekipa DVD Žiškovec ispred kolegica iz DVD Čakovec i DVD Pojatno u muškoj B kategoriji jedini predstavnik bila je ekipa domaćina DVD Žiškovec.

Natjecanje je organizirano po prvi put u Međimurskoj županiji kao najava KUP natjecanju koje će se održati u organizaciji DVD Žiškovec sredinom prosinca, a na kojem se očekuje nastup ponajboljih natjecateljskih ekipa iz svih dijelova Hrvatske.

Vrijedno je za spomenuti da su pravilnost izvođenja vježbi nadgledali iskusni vatrogasni suci Željko Besedić i Nikola Besedić uz pomoć elektronskog mjerenja vremena vježbe za čije je funkcioniranje zaslužan član Društva Matija Kraljić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije