NAŠA ESMY SVE OSVOJILA

FOTO Miss Hrvatske: Najljepša Međimurka Esmeralda Slaviček izabrana za Miss simpatičnosti

- Ušla sam, prema bodovima članova žirija, u top 8 najljepših djevojaka Hrvatske te tako sebi i Međimurju izborila mjesto u superfinalu

Ovogodišnji izbor za Miss Hrvatske 2019. održan je u Malom Lošinju, a naša najljepša Međimurka Esmeralda Slaviček kući se vratila prepuna dojmova koje je podijelila s nama.

Dala sam sve od sebe, kako na pripremama, tako i na samom izboru. Na pripremama sam uspjela zauzeti drugo mjesto po ukupnim bodovima koje sam skupila tako što sam se u pet kategorija natjecala s ostalim kandidatkinjama. Izrazito sam ponosna na te bodove jer biti među top tri u više kategorija nije nimalo lako i to smo uspjele samo još jedna djevojka i ja. Sa samog izbora ponijela sam samo najljepše emocije. Ušla sam, prema bodovima članova žirija, u top 8 najljepših djevojaka Hrvatske te tako sebi i Međimurju izborila mjesto u superfinalu.

Nakon samog izbora, na after partyju koji je bio održan za sve natjecateljice, članove žirija, dizajnere i sve uključene u izbor, dodijeljena mi je lenta za Miss simpatičnosti Hrvatske 2019. Lentu su mi dodijelili poznati hrvatski dizajneri Ivica Skoko i Zoran Aragović. Lenta ocrtava ono što mi stalno ljudi govore, a i moj dečko koji me, već puno prije ovog izbora, nazvao svojom Miss sunshine.

Osvojila sam simpatije svih natjecateljica koje su mi postale prijateljice za cijeli život, ali i cijele Direkcije koja može nositi “titulu” moje Miss obitelji. Zauvijek ću ostati njihova Esmy. Svi koji su pratili izbor na televiziji mogli su vidjeti samo djelić onoga što izbor za Miss zapravo jest i samo dio onoga čime sam uspjela osvojiti lentu za Miss simpatičnosti.

Te uspomene nosit ću u srcu cijeli život i teško mi ih je prenijeti drugima. Mislim da sam uspjela u tome da svi zbog ovog izbora pričaju o našem Međimurju i kako jedna Međimurka “rastura u svim područjima”. Nadam se da je moje Međimurje ponosno i svi oni koji me znaju. Zahvaljujem se od srca svima na podršci, mojim roditeljima, dečku, obitelji, svima koji su me bodrili na Lošinju, pred malim ekranima ili na bilo koji način. I najveća hvala Bogu što je sve prošlo onako kako je trebalo – poručuje Esmeralda.

Inače, Miss Hrvatske je Katarina Mamić, prva pratilja je Marija Rogić, dok je lentu druge pratilje ponijela Iva Mijolović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije