FOTO Trogir osvojio missice Ivu i Vannu: ‘Naporno vježbamo, no predivno nam je!’

Mnogo truda potrebno je kako bi neka lijepa djevojka postala missica. Dokaz tome su i djevojke koje su trenutačno na pripremama za Miss Hrvatske u Trogiru.

Naravno, i naša Iva Breški, miss Varaždinske županije, nalazi se u ‘trening kampu’ gdje će sve djevojke dobiti znanja potrebna za finalni izbor Miss Hrvatske.

– Prekrasno nam je ovdje, Trogir je uistinu prekrasn grad i biti tu je pravi užitak. No što se naših obveza tiče, vlada poprilična stega i cijeli nam je dan ispunjen raznoraznim aktivnostima koje nas pripremaju za finale Miss Hrvatske – rekla nam je Iva Breški.

Buđenje u sedam, potom tjelovježba, a tek onda doručak.

– Nakon toga počinje pravi posao: fotografiranja, snimanja i slične stvari tako da slobodnog vremena previše i nema – dodala je Iva.

No ono čega ima je pregršt prijateljske atmosfere jer su cure u kratkom roku postale prava klapa.

A već i prije no što je upoznala djevojke iz ostatka Hrvatske, Iva je ‘naletila’ na miss iz susjedstva, Vannu Apostolovski.

– Zajedno smo putovale i postale dobre prijateljice i prije nego što smo došle u Trogir. Puno se lakše prilagoditi ovdje kad je pokraj tebe netko koga već poznaješ – dodala je Vanna, miss Međimurske županije.

Pred djevojkama su mnogi izazovi, a za njih ih pripremaju razni mentori.

– Izazovi su intervju, top model, talent i sport. Ne leži svima sve, različita područja zahjevaju drugačije pristupe – opisala je Vanna kako izgleda radni dan jedne misice.

Vremena za izlaske nema, a čak i da ima, kaže Iva, na njih ne bi ni pomislila.

– Moram učiti za maturu, ponijela sam knjige i skripte, no vremena jednostavno nema za učenje. Tako da za sad prakticiram metodu knjige ispod jastuka i nadam se kako će se praznovjerje isplatiti – dodala je Iva, malo kroz smijeh, malo kroz zabrinutost.

Zasad je ipak bitno da završe pripreme, a nakon toga će naše cure svladavati ostale prepreke koje se nađu pred njima. Mi im samo možemo poželjeti puno uspjeha.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije