Kupanje za kraj 2018.

NEMA ZIME Dragec Vragec (68), nakon istrčanih 10 kilometara, okupao se u hladnom kanalu HE Dubrava

Iako mu je na leđima 68 godina, dupin Dragec je uživao u kupanju. Svaka čast!

Kotoripčanin Drago Pintarić navršio je 68 godina života. Član je TK Kotoripski begači i njihov je redoviti natjecatelj. Više puta smo glede nekih ‘nepodopština’ pisali o njemu pa su ga klupski prijatelji nazvali Dragec Vragec.

Momentalno je Drago, kao i njegovi klupski prijatelji, uključen u Polarnu ligu koja se subotama održava na preloškoj Marini. Uz poslane fotografije, njegova klupska kolegica Paulina Plačko, nam je ispričala:

– Ovako je bilo 29. prosica kod odvodnog kanala HE Dubrava u Donjem Mihaljevcu. Naš dupin Dragec je poslije Polarne lige, nakon istrčanih 10,8 kilometara jednostavno odlučio da se prije povratka kući mora okupati, morao je osjetiti ove godine još jedno ‘slast’ vode u kanalu.

Temperatura zraka je bila 3 stupnja, a teperaturu vode osjetio je samo on – kaže Paulina. Rekla je kako mu je ovo kupanje rutinsko, rezultat je godišnjeg treniranja, zimi i ljeti, a svi njegovi čini sama su njihova pozitiva.-  Bravo, ipak to trebate vidjeti u živo, ali i doživjeti. Adrenalin raste… – poručila je.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije