BLAGDAN SVETOG NIKOLE

FOTO Sveti Nikola s darovima razveselio više od 200 mališana iz Dunjkovca i Pretetinca

Udruge žena Dunjkovec i Pretetinec održale tradicionalno 14. po redu darivanje mališana tog područja

Svake godine povodom blagdana Svetog Nikole, za veselu atmosferu u Domu kulture Pretetinec pobrinu se Udruga žena Dunjkovec i Udruga žena Pretetinec, koje tradicionalno organiziraju podjelu darova uz zabavni program. 

>> Svet Nikola stigao u Pretetinec

Tako se u nedjelju, 9. prosinca održala 14. za redom podjela darova za svu djecu do 4. razreda osnovne škole iz Dunjkovca i Pretetinca. Nešto više o zajedničkom projektu ispričala nam je Biserka Ganzer, predsjednica Udruge žena Dunjkovec. 

– Od samog osnutka Udruge priređujemo prigodan program za mališane s područja Dunjkovca, a s obzirom na to da je prije 4 godine osnovana i Udruga žena u Pretetincu, udružile smo snage i sada darujemo djecu s oba područja. Svake godine u predblagdansko vrijeme napunimo dvoranu te nas posjeti više od 200 mališana – rekla je.

Dugogodišnju suradnju s Dječjim gradskim kazalištem Čakovec, čiji se članovi svake godine pobrinu za zabavan program, pohvalila je tajnica Udruge žena Pretetinec Dijana Posedi, a mladi glumci su maštovitim kostimima i predstavom ‘Pepeljuga u zemlji čuda’ razveselili najmlađe.
Projekt je sufinanciran sredstvima obiju Udruga dok im je u pomoć priskočila i Općina Nedelišće te Vijeće mjesnog odbora Dunjkovec. Djelić atmosfere s podjele darova možete pogledati u fotogaleriji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije