ZVIJEZDE

Tko su talentirani glazbenici iz čakovečkog benda Genova koji oduševljavaju žiri ‘Zvijezda’?

Nakon subotnje epizode 'Zvijezda' kandidatkinja Gabrijela Hrženjak imala je najlajkaniji video na našim društvenim mrežama pa smo na YouTubeu izvukli još nekoliko njezinih izvedbi.

Gabrijela Hrženjak članica je čakovečkog rock benda Genova u kojem pjeva i svira još jedan kandidat iz prijašnjih epizoda ‘Zvijezda’, 27-godišnji Hrvoje Krištofić!

Koliko su talentirani ovi mladi ljudi, dokazuje i njihov prošlogodišnji singl ‘Baš sam lud’ koji su snimili sa Zoranom Predinom i Matijom Dedićem

Profesionalni glazbenici

Osim angažmana u bendu, 20-godišnja Gabrijela iz Vinice kraj Varaždina trenutačno studira solo pjevanje u Ljubljani. Hrvoje je profesor glazbenog, a ljubav prema glazbi, ističe, naslijedio je od oca glazbenika.

“Još kao tinejdžer shvatio sam da se želim baviti s glazbom, a danas mi je jako inspirativno raditi s djecom”, komentira Hrvoje.

Izdali prvi album 2016. godine

Bend Genova, koji postoji već sedam godina (a krajem 2016. godine snimili su i svoj prvi album ‘Genova’), broji sedam članova. Uz Hrvoja i Gabrijelu, koji su vokali, u bendu su još i Rok Mikec na klavijaturama, Dino Blažeka na bas-gitari, gitaristi Alen Horvat i Bruno Damjan te Nikola Mikulić na bubnjevima.

Za tekstove pjesama zadužen je Hrvoje, a u njihovom rock zvuku osjeća se utjecaj jazza, bluesa, funka i popa, stoga ne čudi što je Hrvoje za svoj nastup u ‘Zvijezdama’ izabrao pjesmu ‘Za ljubav treba imat dušu’ Atomskog Skloništa, a Gabrijela  ‘At Last’ Ette James.

Gabrijela živi na relaciji Ljubljana-Varaždin

“Od ponedjeljka do četvrtka sam u Ljubljani, a petkom sam već u Varaždinu gdje sam na probama s bendom Genova”, opisuje svoj turbulentni tjedan Gabrijela koja prilično ozbiljno shvaća svoje obveze u bendu koji, priznajemo, zaista dobro zvuči. 

U bendu su možda suradnici, no u RTL-ovu glazbenom showu postali su konkureti. A tko će svojim solo nastupom zaraditi veću naklonost žirija, vidjet ćemo u idućim epizodama ‘Zvijezda’ koje možete pratiti svake subote u 21 sat. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije