što nam kažu zvijezde?

TJEDNI HOROSKOP Rak se mora paziti viroza, a Djevice napokon ulaze u bolje razdoblje

Jarci će uspješno otkloniti zdravstvene tegobe, a slobodni Vodenjaci bi nekog zanimljivog mogli upoznati u društvu, na izletu ili kakvom okupljanju te putovanju

Ovan 21. 3 – 20. 4.

POSAO – Od 25. direktno Merkurovo kretanje Ovnovima najavljuje novi životni ciklus, piše 24 sata. Nešto bi se moglo munjevito odigrati, bilo da je to željeno zaposlenje, nagli odlazak na put ili uspješno novčano ulaganje.

LJUBAV – Osoba koja vas je osvojila ne izlazi vam iz glave – priđite joj i poduzmite nešto jer ste na korak do ljubavne sreće. Duge veze postaju stabilne, iako ćete biti skloni podbadanju. Ne prigovarajte partneru neke stvari iz njegove prošlosti, nepotrebno je.

ZDRAVLJE – Psihički ste snažni, no umorno tijelo upozorava na iscrpljenost. Zanimat će vas duhovna tematika pa biste mogli početi meditirati i tako uspješno otkloniti stres.

Najbolji dan: 27. travnja

Najlošiji dan: 22. travnja

Bik 21. 4. – 21. 5.

POSAO – Počinje astrološka vladavina Bika pa će se neke stvari napokon pokrenuti. No nemojte previše ovisiti o drugima, jer ćete postati instrument uz pomoć kojeg će neki pojedinci ostvarivati svoje ciljeve.

LJUBAV – Potresaju li vaš brak nesporazumi, osnažite odnos iskrenošću i otvorenim razgovorima. Oboje ste previše utonuli u životnu rutinu pa su brige potisnule romantične sadržaje. Samci, osoba koja vam se već dulje vrijeme sviđa, napokon vas počinje primjećivati.

ZDRAVLJE – Iako ćete biti društveni i mnogo izlaziti, moguć je prolazan pad raspoloženja. Previše se okrećete u prošlost, umjesto da se okrenete budućnosti. Osvježit će vas aktivniji društveni život.

Najbolji dan: 21. travnja

Najlošiji dan: 24. travnja

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

POSAO – Planeti vas u velikoj mjeri usmjeravaju na rješavanje financijskih pitanja. Borba i napori na radnom mjestu mogu svim Blizancima donijeti materijalnu korist – pa zasučite rukave i ne popuštajte.

LJUBAV – Venerin utjecaj u vama naklonjenom znaku Ovna, istaknut će vaše zavodničko umijeće. Stare veze plamte novim žarom, a u novim odnosima dominira strast i privlačnost. Imat ćete i bolju komunikaciju s partnerom, što ćete posebno primijetiti sredinom tjedna.

ZDRAVLJE – Fitness, jogging ili šetnje na svježem zraku omogućit će vam da budete zadovoljni sobom i svojim izgledom. Treba vam što više kretanja, ali i odmora pa je potrebno pronaći pravu ravnotežu.

Najbolji dan: 23. travnja

Najlošiji dan: 27. travnja

Rak 22. 6. – 22. 7.

POSAO – Odnosi s pretpostavljenima i suradnicima ne počivaju na dobrim temeljima. Konstruktivnije osmislite svoje planove želite li zaobići zapreke. No neke se situacije od 25.4. počinju okretati u Rakovu korist.

LJUBAV – Neobavezna udvaranja i komunikacija sa suprotnim spolom pokazat će koliko ste im neodoljivi. Prijateljstvo će se pretvarati u ljubav pa vas žar strasti neće mimoići. U bračnim odnosima još ima tenzija, ali potkraj tjedna i to će početi popuštati.

ZDRAVLJE – Polako dolazite k sebi, iako nije dobro sasvim se opustiti. Energije imate dovoljno, ali vas muči psihički umor. Pazite se prehlade ili viroze, za svaki slučaj pojačajte higijenu ruku.

Najbolji dan: 25. travnja

Najlošiji dan: 22. travnja

Lav 23. 7.- 22. 8.

POSAO – Do izražaja će doći vaša domišljatost i snalažljivost. Točno ćete znati što u svakom trenutku morate reći, a od sugovornika ćete izvlačiti zanimljive i korisne informacije.

LJUBAV – Partner će se poigravati s vama, malo će vas zavoditi, a onda se povući i time u odnos unijeti više uzbuđenja. Učinite i vi isto pa će biti još strastvenije. Nekim Lavovima bi za oko mogla zapeti privlačna osoba koju susrećete na radnom mjestu.

ZDRAVLJE – Puni ste energije i u pokretu. No previše radite i iscrpljujete se, a premalo mislite na sebe i na odmor. Okrijepio bi vas izlet u prirodu, ali i lagane vožnje na biciklu.

Najbolji dan: 27. travnja

Najlošiji dan: 26. travnja

Djevica 23. 8. – 22. 9.

POSAO – Od 21. 4. ulazite u bolje razdoblje, pa ćete lakše ostvarivati planove i okrenuti okolnosti u svoju korist. Bit ćete sretne ruke u ulaganjima i poslovnim pothvatima. Nemojte se bojati promjena jer vam one neće naštetiti.

LJUBAV – Mogući su sudbinski susreti i neobični razvoji situacija, osobito održavate li vezu na daljinu. Učinit ćete sve da se s partnerom što češće viđate. Bračni odnosi su pod napetim Marsovim utjecajem pa može biti češćih svađa, no uskoro slijedi bolje razdoblje.

ZDRAVLJE – Mars u znaku Riba Djevice izlaže pojačanom stresu pa im treba kvalitetan odmor. Zbog nekih simptoma mogli biste posjetiti liječnika i obaviti potrebne pretrage.

Najbolji dan: 21. travnja

Najlošiji dan: 27. travnja

Vaga 23. 9. – 22. 10.

POSAO – Povećavaju se izgledi za novi posao ili širenje postojećeg. Tragat ćete za rješenjima koja bi vam omogućila da se izvučete iz dugova, ali nailazite na zapreke. Ponešto bolja situacija Vage čeka nakon 25.4.

LJUBAV – Koliko će vas nova simpatija privlačiti, toliko će vas i odbijati. Opterećivat će vas znatiželjni pogledi okoline i tračevi kojima nepotrebno pridajete prevelik značaj. Ako ste u ozbiljnoj vezi, nije isključeno da vas partner zaprosi.

ZDRAVLJE – Imate više energije, ali treba još vremena da vam se zdravlje sasvim stabilizira. Prilično ste iscrpljeni i kao takvi podložni raznim poremećajima.

Najbolji dan: 23. travnja

Najlošiji dan: 21. travnja

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

POSAO – Vladavina Bika od 21.4. upozorava Škorpione na brzoplete reakcije i odluke. Nije isključena mogućnost da nekom netaktičnom izjavom uvrijedite partnere ili se zaletite u posao koji će vas pretjerano iscrpljivati.

LJUBAV – Ljubavna situacija vas ne zadovoljava, no nije vrijeme za promjene. Dobro razmislite o svemu i pokušajte pronaći način da se zbližite s partnerom. Bračni odnosi prolazit će kroz razdoblje svojevrsnog čišćenja, što će vašem odnosu dati novi i kvalitetniji smjer.

ZDRAVLJE – Odlično ćete podnositi sve napore, posebice one gdje se traži fizička izdržljivost. No psihički ste jako osjetljivi – treba vam dug i kvalitetan san. Koristit će vam sat-dva popodnevnog počinka.

Najbolji dan: 24. travnja

Najlošiji dan: 22. travnja

Strijelac 22. 11. – 21. 12.

POSAO – U odličnom ste razdoblju pa se ističete kreativnim duhom i originalnim idejama. Mogli biste promijeniti radno mjesto ili se popeti na profesionalnoj ljestvici, posebice u danima kada Merkur krene direktno od 25.4.

LJUBAV – Planeti u vama sklonom znaku Ovna zahtijevat će akciju, pa će vas smiriti jedino osjećaj da radite nešto korisno za ljubavnu budućnost. Odvažno ćete izaći na kraj s partnerovim hirovima. Slobodni Strijelci bi se mogli strastveno zaljubiti u vrlo privlačnu osobu.

ZDRAVLJE – Psihički ste u zavidnoj formi – dosjetljivi ste, bistri i odlično koncentrirani. No tjelesno ste jako iscrpljeni – pazite na unutarnje organe kao što su jetra i žuč i zdravije se hranite.

Najbolji dan: 27. travnja

Najlošiji dan: 21. travnja

Jarac 22. 12. – 20. 1.

POSAO – Burne promjene, reorganizacija i emotivniji odnos s kolegama mogli bi vas izmoriti. Ako želite ostvariti neke davno zacrtane planove, krenite u akciju od 25.4. kada Merkur više neće biti retrogradan.

LJUBAV – Sretnete li nekog tko će vas se dojmiti, pokušajte mu barem dati znak da vam se sviđa. Pogriješit ćete budete li pozornost pokušali skrenuti nezainteresiranim držanjem. Druga strana to može krivo shvatiti. Od 21.4. Jarci ulaze u puno bolje ljubavno razdoblje.

ZDRAVLJE – Uspješno ćete otkloniti zdravstvene tegobe. Uljepšavat ćete se i pobirati komplimente. Dani su dobri za liječenja ili promjenu dosadašnje terapije lijekova.

Najbolji dan: 21. travnja

Najlošiji dan: 23. travnja

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

POSAO – Trgovina, obrazovanje, odnosi s javnošću i umjetnost, bit će područja na kojima ćete se dokazati. Lako ćete osvajati tuđu naklonost i biti odlični u organizaciji veće grupe ljudi.

LJUBAV – Ako je u vašoj vezi bilo problema, shvatit ćete da ne možete jedno bez drugoga. Strastvene ljubavne izjave mogle bi biti popraćene lijepim darom. Slobodni Vodenjaci bi nekog zanimljivog mogli upoznati u društvu, na izletu ili kakvom okupljanju te putovanju.

ZDRAVLJE – Nećete se moći požaliti na loše zdravlje, čak štoviše – puni ste energije! Ako ste i bili bolesni, na dobrom ste putu da se sasvim oporavite. Sjajno je vrijeme za početak dijete.

Najbolji dan: 23. travnja

Najlošiji dan: 25. travnja

Ribe 19. 2. – 20. 3.

POSAO – Pristižu vam novi poslovi, a oni uhodani donose zaradu. Tjedan je pogodan i za povrat dugovanja, naplate potraživanja i povećanje zarade. Nekim Ribama će utjecajna poznanstva pomoći u napredovanju.

LJUBAV – Upoznate li osobu koja uživa određeni ugled u društvu ili je poslovno uspješna, istaknuta je mogućnost da ćete s njom ostvariti ljubavnu vezu. Izvodit će vas na poznata i popularna mjesta i ponosno pokazivati svom društvu. Poremećeni bračni odnosi ulaze u dane pomirenja.

ZDRAVLJE – Veseli ste i energični i svoje raspoloženje prenosite na druge ljude. Bavite se sportom i što više se krečite na svježem zraku. No pazite se mogućih ozljeda ili upale mišića, navodi 24sata.

Najbolji dan: 24. travnja

Najlošiji dan: 21. travnja

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije