NA GRANICI

MURSKO SREDIŠĆE Slovenci opet usporavaju promet, hrvatska policija učinkovita

Žitelji Murskog Središća i sudionici u prometu zadovoljni su učinkovitim djelovanjem hrvatske policije, ne i slovenskom postupku, smatrajući kako bi svoje probleme trebali rješavati u državi, a ne na granici

Od jutros i danas posljednjeg ponedjeljka u studenom 2018. kao prije desetak dana slovenski policijski službenici na Graničnom prijelazu Mursko Središće-Petišovci vrlo sporo propuštaju kamione iz Hrvatske u Sloveniju. Kao niti prošli put tako niti danas nismo uspjeli dobiti odgovor je li u pitanju ‘tihi štrajk’ njihovih graničnih policijskih službenika ili nešto drugo, a uspjeli smo doznati kako njihovo postupanje nije usmjereno protiv Hrvatske.

Na sreću danas nema prometnog kolapsa, jer hrvatski policajci na ulasku u Mursko Središće kod benzinske postaje INAe privremeno iz prometa isključuju teške kamione koji namjeravaju prelaziti granični prijelaz. Isto tako kod negdašnjeg graničnog prijelaza u Murskom Središću kod rijeke Mure hrvatski policajci prate odvijanje prometa prema Sloveniji, te shodno trenutku zadržavaju, a kada je prijelaz slobodan puštaju kamione.

Žitelji Murskog Središća i sudionici u prometu zadovoljni su učinkovitim djelovanjem hrvatske policije, ne i slovenskom postupku, smatrajući kako bi svoje probleme trebali rješavati u državi, a ne na granici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije