RAZNOLIKA PONUDA

FOTO Sajmena srijeda u znaku jesenskih plodova ponovno je okupila brojne ljubitelje domaćeg

Kao i svake sajmene srijede, prema istočnom dijelu grada stvorila se kolona autiju i pješaka, a svi žure po svježe i domaće!

Dolaskom hladnijih jesenskih dana, stigla je i plodovima bogata jesenska ponuda domaćih namirnica na čakovečkom sajmu, gdje se prema uhodanoj tradiciji već godinama od ranog jutra trguje. 

Kao i svake sajmene srijede, prema istočnom dijelu grada stvorila se kolona autiju i pješaka, a svi žure po svježe i domaće! Bilo je tu naravno i raznog alata, štilova, razne metalne galanterije, odjeće i obuće. Pečenjari su nudili jela s roštilja, kotlovinu i svih mogućih pića i napitaka.

Svaku jesensku sezonu obilježavaju slasni plodovi kestenovog drveta, koje smo pronašli po cijeni od 15 kuna po kilogramu, a ta je cijena slična i za lješnjake. Također, među najzdravije jesenske plodove ubrajaju se i mandarine čija se cijena kreće od 6 kuna po kilogramu. Grah se prodavao po 10 kuna, grožđe 6 kuna, jabuke smo pronašli po cijeni od 4 do 6 kuna, zelje već od 3 kune, a sve je kvalitetno i svježe. Svježe napravljeno je i domaće bučino ulje, čija je cijena varira od 50 do 60 kuna po litri.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije