DVORANA GRADITELJSKE ŠKOLE, 19. TRAVNJA

SAJAM STRUKOVNIH VJEŠTINA Sutra u dvorani Graditeljske škole počinje #StrukoVizija

U petak, 19. travnja, dvorana Graditeljske škole bit će poprište događanja koje će osnovnoškolcima otvoriti vrata prema širokom spektru strukovnih zanimanja pod nazivom  “#StrukoVizija: Sajam strukovnih vještina”

Osmišljen s ciljem poticanja učenika završnih razreda osnovnih škola na odabir strukovnog obrazovanja, sajam će ponuditi bogatstvo informacija i praktičnih demonstracija. Organizatori, predstavnici Obrtničke komore Međimurske županije te šest međimurskih strukovnih škola, uz podršku partnera, složili su program koji će osigurati da svaki posjetitelj dobije jasnu sliku o mogućnostima koje strukovno obrazovanje pruža.

Dražen Novak, predsjednik Obrtničke komore Međimurske županije, naglašava ključnu ulogu sajma u oblikovanju budućnosti obrazovanja i zapošljavanja u regiji. Ističe važnost povezivanja osnovnoškolaca s poslodavcima i mentorima kako je upravo njihova prisutnost ključna za ovaj događaj.

Sutrašnji dan u Čakovcu bit će više od običnog sajma – bit će to prilika za stvaranje novih puteva i otvaranje vrata prema perspektivnoj karijeri.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije