NEUMORNI DRAGEC

BICIKLISTIČKA LEGENDA SE VRATILA S proljećem, na naša vrata stigao je Dragec, energija pozitiva

Neumorni Dragutin Vadlja, poznatiji kao "Energija Pozitiva", nakon nekoliko mjeseci pauze, došao nas je pozdraviti

Iako je Hrvatsku od utorka zahvatila hladnija i kišovitija fronta, energični biciklist Dragutin Vadlja ne osjeća proljetnu letargiju. Naprotiv, s osmijehom na licu i žarom u očima kao i prošle godine uoči nesreće koju je imao, Dragec nam je otkrio kako ništa pa ni hladnoća ne može umanjiti njegovu strast prema biciklizmu te s nestrpljenjem iščekuje nadolazeće događaje poput Bimepa i ostalih biciklijada.

Ovaj neumorni entuzijast, čije su pedale već prešle na desetke tisuća kilometara u različitim rutama, od njegovog rodnog mjesta, Svetog Jurja u Trnju, pa sve do najjužnijih točaka Lijepe naše, nije mogao sakriti svoje uzbuđenje dok je iznosio svoje planove za naredne tjedne.

Pozdravljajući sve naše čitatelje i pratitelje, Dragec je svima poslao poruku koja odražava njegovu životnu filozofiju – samo pozitiva! Njegova dječačka energija i optimizam šire se poput sunčevih zraka, pa se nadamo da će i sve nas zajedno potaknuti na aktivnost i osmijeh.

Za ovog istinskog zaljubljenika u biciklizam, koji je svojom upornošću osvojio brojne ceste diljem zemlje, želimo samo najbolje. Neka mu put bude ispunjen s mnogo sunčanih dana i bezbroj novih kilometara koji će oživjeti ljepotu hrvatskih krajolika i proširiti granice njegove avanture u 2024. godini.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije