drugi put državni prvaci

SJAJAN USPJEH! Međimurski lovci s ekipnim rekordom najbolji u Hrvatskoj!

Naš Josip Šoštarić pojedinačnim osvajanjem četvrtog mjesta izborio je mjesto u državnoj reprezentaciji

Nakon dva dana natjecanja na Lovačkom strelištu Bzenica Lovačkog saveza Požeško- slavonske županije osvojene su titule najboljih u državi u lovnom streljaštvu koje su dobivene zbrojem rezultata tri discipline, lovačkog trapa, parkura i gađanja mete srnjaka lovačkim oružjem s užljebljenim cijevima na 100 metara.

Titulu najboljih u ekipnoj konkurenciji ponijeli su lovci Lovačkog saveza Međimurske županije za koji su nastupili Josip Šoštarić, Ivica Varga, Branko Breglec, Mladen Srnec, Dean Horvat i Danijel Rukljač s 454 bodova. Tako su nakon 2 godine međimurski lovci ponovili uspjeh i ponovno postali državni prvaci, no ovaj put su i oborili ekipni rekord s pogođenih 454 bodova od mogućih 500. Naš Josip Šoštarić pojedinačnim osvajanjem četvrtog mjesta izborio je mjesto u državnoj reprezentaciji.

Zadovoljstvo osvajanjem prvog mjesta nije krio ni Ljubomir Grgec, predsjednik Lovačkog saveza Međimurske županije koji je izuzetno ponosan na svoje članove. – Čestitam našoj ekipi. Potrudit ćemo se da iduće godine državno prvenstvo dovedemo u Međimurje. Naravno,  potrebna je podrška Županije i državnih struktura da se to i ostvari, a u što ne sumnjamo jer smo zavrijedili – rekao je Grgec. 

Drugo mjesto s 450 bodova osvojili su prošlogodišnji pobjednici Lovačkog saveza Virovitičko-podravske županije, dok je treće mjesto osvojila ekipa Lovačkog saveza Varaždinske županije s 449 pogodaka. O prvom mjestu u pojedinačnoj konkurenciji, obzirom su prva tri ostvarila isti rezultat, 96 pogodaka, odlučivao je rezultat lovačkog parkura. Prvo mjesto osvojio je Marijan Karabalić iz LS-a Vukovarsko-srijemske županije. Drugo mjesto osvojio je Damir Mehkek iz LS-a Koprivničko križevačke županije, dok je treće mjesto osvojio Marko Gospić iz LS-a Zadarske županije. 

Suci na ovogodišnjem državnom prvenstvu bili su Zvonimira Grđan, Davor Biruš, Milan Majetić, Ivica Magić, Matej Levar, Mario Levar i Branko Butković. I ove godine treba odati osobito priznanje domaćinu Lovačkom savezu Požeško-slavonske županije na ćelu s Brankom Bertelovićem koji je sa suradnicima odradio izvrstan posao u organizacijskom dijelu, piše Hrvatski lovački savez.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije