prvenstvo za djecu

SK KATARINA ZRINSKI Četiri naslova državnih prvaka za čakovečke streličare

Prvaci Hrvatske su Roko Bedić Ela Miljan, Teo Vičentijević i ženska ekipa djevojčica

Varaždinski streličarski klub bio je organizator dvoranskog Prvenstva Hrvatske za djecu do 14 godina. U Varaždinu je nastupilo 55 natjecatelja iz 16 klubova Hrvatske. Iz kluba Katarina Zrinski Čakovec nastupilo je 8 streličara a osvojili su čak 4 naslova državnih prvaka . Ukupno su osvojili 6 medalja.

U stilu Tradicionalnog luka među najmlađima u kategoriji dječaka do 12 godina odlično je čitavi turnir pucao Roko Bedić i na kraju osvojio zlatnu medalju i naslov prvaka Hrvatske, isto jako dobro ali s malo slabijom prvom serijom pucao je Roko Dobranić koji se na kraju krasno izborio za srebrnu medalju.

U kategoriji djevojčica do 14 godina Ela Miljan pucala je iznad svih očekivanja i na kraju uvjerljivo osvojila zlatnu medalju i naslov prvaka Hrvatske s novim državnim rekordom. Nola Radek je uz određene poteškoće u prvoj seriji odlično otpucala drugu seriju i na kraju osvojila brončanu medalju. Dina Posavec zauzela je 4. mjesto dok je Tina Kocijan zauzela 5. mjesto. Među dječacima do 14 godina jako dobro i koncentrirano do zadnje strele pucao je Teo Vičentijević što se na samom kraju pokazalo odlučujuće jer je Teo osvojio zlatnu medalju i naslov prvaka Hrvatske s 1jednim bodom prednosti.

U stilu olimpijski luk među dječacima do 14 godina dobro je pucao Dino Zgrebec ali je malo snage i koncentracije na kraju falilo da se osvoji više od 5. mjesta. U ekipnom djelu ženska ekipa djevojčica do 14 godina u sastavu Ela Miljan, Nola Radek i Dina Posavec osvojile su zlatnu medalju i ekipni naslov prvaka Hrvatske. Velike čestitke mladim streličarima na odlično i ozbiljno otpucanom turniru Prvenstva Hrvatske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije