FOTO 60 godina Pedijatrije: Dr. Igor Šegović radovao se poput djeteta

Subota, 24. ožujka bio je dan koji će zacijelo ostati zapisan u ’60 godina debeloj knjizi’ Odjela pedijatrije Županijske bolnice Čakovec. Vrhunski su se organizirali kako bi rođendan proslavili što svečanije, ne samo radi sebe, gostiju i uzvanika već i onih koji su ‘zidali’ taj Odjel pa je tako u listanju povjesnice Odjela njegov voditelj Dejan Balažin, dr. med. odao njima dužnu poštovanje, a ravnatelj bolnice Robert Grudić, dr. med. je u mikrofon našeg portala rekao kako je riječ o jednom od najboljih Odjela bolnice.

>>> VIDEO I FOTO Mimohod službenika dječjeg zdravlja ŽB Čakovec

Radovali su se tom događaju ‘djeca Odjela’ bilježeći ‘fotkama’ trenutke slavlja. Jedan od njih bio je 36-godišnji Igor Šegović – liječnikkojeg bi svaki pacijent poželio za sebe ili svoje dijete. Nasmijan, vedar i razdragan, kao i uvijek, imao je toliko vremena da i on ocjeni njihov Odjel:

– Uvijek može bolje, ali obzirom na broj pedijatara koji radimo i uvjete rada mislim da odrađujemo vrhunski posao. Svatko će biti zbrinut, u najkraćem roku otpušten na nastavak kućnog liječenja. Uz pomoć drugih struka u bolnici poput anesteziologa, kirurga i drugih koji nam pomažu kod najtežih pacijenata spašavamo živote i najteže akutno oboljele djece.

A onda su krenuli na onaj opušteniji dio u izletišta ‘Međimurski dvori’, u živopisni Lopatinec uživajući u jedinstvenom ambijentu, vrhunskoj gastronomskoj ponudi i srdačnom i profesionalnom osoblju.

U suglasju s bajkovitom prirodom koja ga okružuje mislima su bili uz one koi su ostali na Odjelu jer, kako su rekli, netko treba i ‘delati’, a ostali su tamo zbog onih najdražih, naše djece koja nažalost jedno vrijeme moraju biti pod njihovim nadzorom. Taj nadzor danas vrši doktor Šegović koji nam je jutros rekao kako mu ‘fali’ jedan sat.

Nije rekao zbog čega…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije