PREDAVANJE U PRIBISLAVCU Pedijatar Igor Šegović govorit će o cijepljenju djece

U četvrtak, 7. lipnja s početkom u 17 sati, u Maloj dvorani Društvenog doma u Pribislavcu, održat će se zanimljivo predavanje koje organiziraju Saša Rakić i Matija Ladić ispred ‘Kluba nezavisih vijećnika Matija i Saša Zajedno Za Pribislavec’.

Tema predavanja će biti cijepljenje u dječjoj dobi. Gost predavač će bit liječnik pedijatar dr. Igor Šegović.

– S obzirom da se u zadnje vrijeme puno polemizira oko cijepljenja djece te se stvara nepotrebna panika smatramo da su ovakva predavanja od izuzetne edukativne važnosti za našu sredinu i njezine ljude.

Ujedno se širi i kruži puno dezinformacije u svezi istoga te smatramo da treba ljudima, mladim majkama i očevima te budućim roditeljima pružiti relevantne i stručne podatke o samoj važnosti cijepljenja – kažu Rakić i Ladić.

Zašto je cijepljenje važno, što nam ono donosi te koja je uloga cijepiva bit će tokom predavanja prezentirano i objašnjeno od strane dr. Igora Šegovića.

Isto tako bit će i prikazan kalendar cijepljenja te koje se sve vrste cijepiva daju i koja je njihova uloga u razvoju zdravog djeteta, zdrave okoline i sprečavanja nastanka i pojave nekih opasnih bolesti.

– Pokušat ćemo objasniti i demistificirati razne teze o štetnosti cijepiva i štetnim posljedicama koje ona navodno ostavljaju i uzrokuju. U sklopu predavanja sve posjetitelje očekuje i jedno malo iznenađenje – poručuju organizatori.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije