OLDTIMER KLUB MEĐIMURJE Franjo Belović i dalje predsjednik kluba

Oldtimer klub ‘Međimurje’ Čakovec u subotu, 10. veljače održao je svoju redovnu i izbornu godišnju skupštinu, na kojoj je izabran novi Upravni odbor te predsjednik, dopredsjednik i tajnik udruge. Skupština je održana u Restoranu KTC u Murskom Središu, a nazočilo joj je preko 130članova, gostiju i uzvanika.

Nakon što su predsjednik Franjo Belović i tajnik Ivan Novak podnijeli izvješća o aktivnostima, radu i stanju u društvu te financijama, prišlo se izboru čelništva kuba. Jednoglasno i uz ogroman pljesak svih nazočnih za predsjednika je ponovno izabran Franjo Belović iz Hlapičine, dok je dosadašnji revan i uspješan tajnik Ivan Novak iz Murskog Središća zbog prevelikih obveza u više društava odstupio s mjesta tajnika.

Za najboljeg i najaktivnijeg vozača-člana proglašen je Dragutin Balek iz Brezja. U sklopu skupštine dodijeljene su zahvalnice članovima, pa tako i autoru ovog članka, koji 10 i 15 godina rade u klubu te sponzorima koji podupiru jedan od najjačih i brojčano najvećih oldtimer klubova u Hrvatskoj i ovom dijelu Europe.

Druženjem uz ples i glazbu na koje su pozvani prijatelji i ljubitelji društva, ali i oldtimer vozila, završio je program održavanja prvog susreta međimurskih ‘oldtajmerista’. A brojni prijatelji iz Hrvatske, Slovenije, Mađarske i Austrije radosno su se odazvali na skupštinu, a došao je i Dražen Srpak, gradonačelnik Grada Mursko Središće sa suradnicom Martom Tuksar, Mladen Dobranić član Općinskog vijeća Sveti Martin na Muri i drugi. Osoblje restoranana iskazalo je visoku razinu usluge.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije