FOTO: Završena službena ‘oldtajmer’ sezona

Kestenijadom, domjenkom i druženjem članova ‘Oldtimer klub Međimurje’ obilježen je službeni završetak ovogodišnje sezone, koju predsjednik Franjo Belović ocjenjuje vrlo uspješnom.

Svečanost je po prvi put održana u Mihovljanu gdje klub od ljeta ima svoje prostorije koje je blagoslovio fra Željko Železnjak, gvardijan i župnik čakovečki.

Belović je svim članovima, sponzorima i prijateljima zahvalio na doprinosu koji su dali, kako bi klub obavio sve što je planirao i kako bi i dalje bio među vodećim ovakve vrste u regiji.

Kako bi sve bilo lijepo, dobro i veselo, posebno su poskrbile članice kluba, vinogradar i vinar Bojan Štampar, neumorni Valentin Kocijan i Radovan Radiković, domar prostorija sa svojom ekipom, pripremivši ukusan gulaš koji se fantastično sljubio sa Štamparevim vinom ‘Pol-pol’.

Na kraju ugodnog druženja izraženo je zadovoljstvo što udruga ima svoje prostorije te želja za novim druženjima, uspješnom novom sezonom i novim članovima, ove ugledne udruge koja čuva vrijednosti koja su nekada bila svakodnevna potreba ljudstva, a danas su uspomene.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije