OLDTIMER KLUB MEĐIMURJE Posvećen krenuo u vožnju ljetošnju

Danas, na Uskrsni ponedjeljak, preko 250 starih, ali lijepih Audia, DKW-a, BMV-a, NSU-a, fičeka, jugića, Škodi, Tatri, Rogova, partizana, Fiata, WV-a, Tomosa, zaporožeca, Olympia, Golfova, Prinza i ostalih naziva, krenulo je noseći u sebi i na sebi svoje vlasnike u vožnju lijepim svetomartinskim i selničkim krajolikom, kakao bi u rano poslijepodne u KTC-ovom restoranu Mura u Murskom Središću napravili analizu dana, a potom se predali ljepoti vina.

A svemu tome prethodilo je okupljanje u Svetom Martinu na Muri, gdje su vozači bili na svetoj misi, nakon koje je domaći župnik prečasni Ivan Herceg na sve skupa zazvao blagoslov tek uskrslog Isusa i svima poželio mnogo sretnih kilometara.

Svoje su kazali predsjednik kluba Franjo Belović, prvi čovjek Općine Dražen Crnčec i prvi čovjek hrvatskih oldtajmerista dr. sc. Antun Presečki, a savršenu Voytilinu pjesmu otpjevali nadobudni i orni članovi Župnog pjevačkog zbora, a kao točku na i prosipali su članovi Udruge kuburaša Prva kubura Višnjica.

Još jedan lijep događaj u lijepom Svetom Martinu na Muri, koji je iz godine u godinu sve veći i važniji. I najljepši. Brojčano, danas su pali svi rekordi i po pitanju posjetitelja i vozila.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije