ENTUZIJAZAM Sedam godina od pokretanja web portala Vatrogasci Međimurja

Na jučerašnji današnji dan,7. veljače, pred već sada davnih sedam godina, točnije 2011. godine na vlastitu inicijativu otvoren je web portal vatrogasaca Međimurja, autora i urednika Damira Perhoča iz Vratišinca.

Web portal prati zbivanja i rad vatrogasnih društva, pojedinaca u vatrogasnom okruženju i intervencije kojima se susreću sami vatrogasci.

Tokom godina objavljivanja portal je promijenio nekoliko dizajnerskih struktura, a ponajviše zbog nadogradnje na modernije i lakše uređivanje novosti na samoj ‘platformi’.

Damir Perhoč je dobrovoljni i profesionalni vatrogasac, a po struci inženjer zaštite okoliša. On je sam posložio web stranicu jer poznaje sustav programiranja i dizajniranja, također i sam piše članke koji su popraćeni fotografijam.

Danas, sedam godina kasnije, web portal poprima iznimnu veliku posjećenost, a novosti se ažuriraju svakodnevno jer baš sami vatrogasci šalju svoje fotografije i tekstove koji se objavljuju na portalu.

Nedavno je portal dobio i jedno veliko priznanje, lokalni tjednik Međimurske novine odlučile su dati prostor baš vatrogascima, ljudima koji humani i dobrovoljnim radom unaprjeđuju društveni i kulturni život naselja.

Urednik im na tome zahvaljuje, a zahvala ide i VZMŽ koji shodno informacijama šalju sve potrebne materijale.

Kao pravi humani i dobrovoljni vatrogasac, za web portal Damir ne dobiva nikakva posebna sredstva i naknade.

Ali poziva sve koji žele sudjelovati svojim radom da se jave i šalju novosti na njegov e-mail, ili pozovu da poprati neki od njihovih događaja.

– Neka nam je svima sretna sedma godišnjica portala, a uskoro se očekuje i još jedna novost, još jedan veliki iskorak za međimurske vatrogasce, poručuje naš sugovornik.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije