Međimurski vatrogasci najtrofejniji u Zadru

U subotu, 29. rujna u Zadru na stadionu Višnjik održano je VI. Državno vatrogasno natjecanje za seniore. Međimursku županiju su predstavljale 23 ekipe po kategorijama i 12 sudaca. Ukupno je nastupilo 238 ekipa iz Hrvatske i 3 gostujuće ekipe. Međimurski vatrogasci ostvarili su odlične rezultate što je najveći uspjeh ove generacije.

Osvojili su četiri pehara (dobivaju samo prve tri plasirane ekipe) i dvanaest zlatnih, deset srebrenih i jednu brončanu medalju (dobivaju sve ekipe prema plasmanu, odnosno rangu u svojoj kategoriji).

Bila je to noć međimurskih vatrogasaca u Dalmaciji koji su osim što su jedna od najbrojnijih županija sa ekipama, i najtrofejnija županija kojoj će se još dugo prepričavati i sjećati.  Pohvale su stizale sa svih strana, a biti Međimurac tog dana u Zadru  bio je neopisiv doživljaj i ponos koji su omogućili vatrogasci. 

Ovakvi rezultati se dobivaju samo radom i upornim zalaganjem. Bilo je potrebno puno truda i stručnih mentora koji su svojim iskustvom i znanjem doprinijeli ovom uspjehu. Sve o rezultatima međimurskih vatrogasaca uz galeriju fotografija saznajte klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije