PROGRAM obilježavanja 15. godišnjice tragične pogibije Željka Murka

Dana 5. veljače u sklopu redovne konferencije za novinare predstavljen je program obilježavanja 15. godišnjice tragične pogibije policijskog službenika Policijske uprave međimurske, Željka Murka i “Memorijalna utrka Željko Murk”.

Predstavljanju programa nazočili su zamjenik gradonačelnika Grada Čakovca, Zoran Vidović, predsjednik Mjesnog odbora Mihovljan, Josip Jezernik i predsjednik Regionalnog kluba IPA-e Međimurje, Darko Dragičević.

MEMORIJALNA UTRKA ŽELJKO MURK

U sklopu programa obilježavanja 15. godišnjice tragične pogibije policijskog službenika Policijske uprave međimurske, Željka Murka, održat će se i atletska utrka pod nazivom “Memorijal – Željko Murk”.

Kako bi i na ovaj način odali počast i dali zahvalu tragično poginulom djelatniku Policijske uprave međimurske koji je izgubio život obavljajući častan policijski posao, pozivamo sve zainteresirane građane da se odazovu ovoj utrci.

Start utrke bit će u subotu, 10. veljače 2018. godine s početkom u 10.00 sati kod objekta UHVIDR-e na obali jezera rijeke Drave u Gornjem Kuršancu, odakle će sudionici krenuti prema IPA Centru međimurske policije u i vratiti se natrag do objekta HVIDR-e.

Utrka će se održati u organizaciji Policijske uprave međimurske, IPA-e Međimurje, UHVIDR-e Čakovec i Atletskog kluba Međimurje. U utrci će osim građana kao posebna kategorija sudjelovati i policijski službenici, vojnici i vatrogasci.

Svi zainteresirani sudionici utrke svoje startne brojeve mogu preuzeti kod objekta UHVIDR-e, u Gornjem Kuršancu do 9.30 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije