FOTO Tko su najbolji mali pjevači i manekeni u Svetoj Mariji?

Društvo žena Amalija Kranjec Sveta Marija je slijedom tradicije organizirao kulturno zabavnu priredbu za najmlađe imena ‘Mladi pjevači i manekeni 2018.’. Ukupno 22 mališana iz Svete Marije i Donjeg Mihaljevca, od toga 18 pjevača, iskazalo je svoja umijeća pjevanja, plesanja i kretanja modnom pistom u kreacijama koje su osmisli njihovi roditelji, bake, a bila je tu i revija frizura.

Njihovi navijači ispunili su u nedjelju, 7. siječnja dvoranu mjesnog Doma kulture, a sve njihove nastupe ocjenjivao je stručni, a nadasve pravedni žiri u kojem su bili Renata Poljak, Viktorija Žižek i Dominik Kanižaj.

– Inače, djeca već od početka školske godine ispituju kad će se natjecanje održati i već su svi, kad smo prije dva tjedna počeli službeno i intenzivnije vježbanje znali koju će pjesmu izvoditi. Sudjelovat će oko dvadesetak djece i to većinom mlađe dobi. Gornja granica je 5. razred.

Kao što znate nakon prošlogodišnje priredbe na inicijativu roditelja počeli smo redovno dvaput tjedno održavati Sportske radionice za djecu koja su do sada imala već više nastupa na vatrogasnom natjecanju, na Adventu u Svetoj Mariji….

Iako su to većinom djeca koja još ne idu u školu baš takvim radom s njima stekla su puno samopouzdanja za nastupe pred publikom pa su se sva i prijavila za ovu priredbu. S njima najviše radi Gabrijela Jakupek, a pomaže joj Paula Kedmenec.

Nakon svake vježbe počastimo ih grickalicama i sokovima. Nagrade su pripremljene, dakle sve je spremno, rekla je prije priredbe Gordana Hunjadi, predsjednica društva, najavivši na taj način kako su mališani dospjeli na pozornicu.

Objektivni gledatelji znali su nagraditi svaki nastup, a izvođači su se pokazali izuzetno iskusnima i sigurnima kao da je pozornica njihov drugi dom. Ipak, nije bilo tako jer je bilo onih koji su na nju prvi puta kročili.

Organizatorice su bile izdašne u nagrađivanju. Tako je Gordana Hunjadi nagrade predala najsimpatičnijoj natjecateljici. Bila je to 6-godišnja Sofija Frančić. Nagradu za najljepšu frizuru primila je 6- godišnja Ema Peter, dok je najplesačicom proglašena 11 godišnja Leonarda Gašparić.

Najmanekenom je proglašen 3-godišnji Josip Grivec. Kod pjevačica je najbolja bila11-godišnja Lea Hajdinjak, drugo mjesto je osvojila njezina vršnjakinja Erika Zvošec, a treće Tia Levačić koja ima pet godina. Za sveukupni dojam nagradu je u vidu zlatnog mikrofona primila 6- godišnja Sara Igrec. Svi natjecatelji su iz Svete Marije.

Priredbu su znalački vodile mlade Anamarija Gašparić i Eva Gracia Jakupek.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije