HUMANITARNA modna revija za nabavu gastroskopa odjelu pedijatrije ŽB Čakovec

– Veličina čovjeka očituje se u tome koliko je spreman dizati do uspjeha one, koji su bili dio njegova, riječi su to Anamarije Krčmar koja potpisuje ovu jedinstvenu reviju koja će se održati u nedjelju, 17. prosinca s početkom u 17 sati u hotelu ‘Panorama ‘ u Prelogu.

Ne slučajno, Anamarija je prije trinaest godina oboljela od meningitisa (upale moždanih ovojnica). Nastupilo je visokom temperaturom koja se nije snižavala duga dva tjedna. Nitko nije znao što se događa kad nije stiglo do najgoreg. Borbe za život.

Zahvaljujući stručnom osoblju odjela pedijatrije u Čakovcu uz čiju se pomoć izborila te nastavila svoj tada ionako premladi život. Danas je zahvalna te ponosna što uz sve vas koji će biti dio ove priče može barem malim djelom pomoći njima.

Naime, humanitarna revija je zamišljena za prikupljanje novčane pomoći kojom će se pomoći poboljšanju uvjeta rada Odjela za pedijatriju i omogućiti našoj i vašoj djeci najbolju moguću zdravstvenu zaštitu, dizanjem usluge na najvišu razinu.

Županijska bolnica Čakovec već nekoliko godina pokušava kupiti gastroskop za koji nije jeftin, a organizatori ove humanitarne modne revije žele da se ovaj odjel, gdje borave naši mališani, približi tom cilju.

Ovoj humanitarnoj reviji već su se odazvali dizajneri Gabrijela Kanižaj G Blue, Aneri Design, Butik Lorella, I can Icon, Mucca, Salon vjenčanica Lidija. Make up će raditi ‘Daemy make up’ Martine Medvar Ivanović i Golden Queen by Dajana’ Dajane Križaić.

Frizerske poslove obavit će Frizerski salon ‘Stil’ Tajane Čevizović, a Florami studio Ivane Horvat zadužen je za cvijeće. Ako niste u mogućnosti nazočiti samom događaju, sredstva se direktno uplaćuju na žiro račun Županijske bolnice Čakovec HR8123400091110125844 s naznakom ‘donacija za gastroskop’.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije