FOTO Stridonne iz Štrigove promovirale svoj drugi nosač zvuka

Ovih je dana štrigovsku i međimursku glazbenu scenu obogatio još jedan nosač zvuka. Radi se o drugom CD-u ‘Stridonna’ iz Štrigove koji je snimljen prošle godine u Scheierici tokom njihovog godišnjeg koncerta.

Kako su same istaknule, publika je čekala na izdavanje ovog CD-a godinu dana jer su bile zauzete mnogim nastupima po cijeloj Hrvatskoj, a i izvan nje. Na promociju albuma koji nosi naziv “Stridonne live” bili su pozvani kolege glazbenici te sponzori koji su omogućili nastanak ovog CD-a.

Instrumentalni dio na ovom albumu odradili su Rok Mikec na klaviru, Neven Kolarić na cimbalu i bas girati, Krunoslav Lajtman na saksofonu te Marinko Marciuš na bubnjevima.

Voditeljica je o CD-u pričala u “brojevima” odnosno iznijela je kompletni trošak od snimanja preko miksanja do izdavanja CD-a. Zahvalila je sponzorima na financijskoj pomoći te moralnoj podršci u radu Stridonna.

Djevojke su podijelile poklone, zapjevale nekoliko pjesama s CD-a, a zatim se druženje nastavilo uz obilje smijeha, pjesme i dobre volje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije