OKRUGLI STOL u sklopu projekta ‘Kreni, zeleno!’ na Međimurskom veleučilištu

Okrugli stol u sklopu projekta ‘Kreni, zeleno!: uspostavljanje volonterskog programa zaštite okoliša i prirode’ održati će se u srijedu 25. listopada s početkom u 12,30 sati na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu u predavaonici broj 10, a za vrijeme trajanja samog okruglog stola biti će predstavljeni donatori, provoditelji, projektni partneri te same projektne aktivnosti u koje će se moći uključiti studenti Međimurskog veleučilišta.

Cilj projekta je uspostavljanje volonterskog programa u svrhu stjecanja kompetencija i promocije volonterskog rada za dobrobit zajednice na području zaštite okoliša i prirode, uspostavljanje bolje suradnje između aktivnih dionika u društvu, promicanje volonterstva u području zaštite okoliša i prirode, educiranje građana i studenata te rješavanje specifičnih lokalnih problema putem volonterskih akcija na području zaštite okoliša i prirode.

Nositelj projekta je Zaštitarsko-ekološka organizacija Nobilis, a partneri na projektu su Međimursko veleučilište u Čakovcu, ‘Međimurska priroda’ – javna ustanova za zaštitu prirode te Grad Čakovec.

Projekt je u potpunosti financiran od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku u sklopu priroritetnog područja ‘Razvoj lokalnih volonterskih centara u Republici Hrvatskoj’. Ovo je prvi volonterski program zaštite okoliša i prirode koji se provodi na području Međimurske županije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije