FOTO ‘Zabolio’ nas je zub pa smo posjetili dežurnog stomatologa

Još jedan nadstandard u zdravstvu Međimurja. Svi pacijenti koje zaboli zub u nedjelju ili tijekom blagdana moći će od danas posjetiti dežurnog stomatologa.

U suradnji s Domom zdravlja, Međimurska županija tako već od danas kreće s radom posebnog dežurstva u ordinaciji dentalne medicine Doma zdravlja Čakovec u Nedelišću, Maršala Tita 1 gdje će u to vrijeme biti dežurni punkt kamo će, osim pacijenata, dolaziti stomatološki timovi cijelog Međimurja iz sustava Doma zdravlja. Pacijentima će biti dostupni od 8 do 20 sati.

Nas je danas ‘zabolio’ zub oko 9:30 sati, a već u 10 bili smo u Nedelišću u ordinaciji dentalne medicine gdje su nas ljubazno primili Marko Cvijović, dr.med.dent. i Marina Cvijović, dentalna asistentica, koji su ‘probili led’ dolaskom iz ambulante u Svetoj Mariji.

Rekli su nam da su do našeg dolaska obradili dvoje pacijenata, a pri našem odlasku na vrata ordinacije zakucala je vidno izmorena zuboboljom jedna pacijentica iz Belice. Ekipa je odmah prionula radu…

– Naš posao je ovdje prva stručna pomoć zubobolji, da pacijentima olakšamo bolove do ponedjeljka kada se obvezno moraju javiti svome stomatologu, rekao nam je dr. Cvijović.

Start se u prvim satima pokazao uspješnim, a sutra ćemo vam podastrijeti podatke koliko je pacijenta prve listopadske nedjelje sjelo na stomatološki stolac u Nedelišću.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije