USPJEH VATROGASACA Mladež DVD-a Krištanovec najbolja u Popovači

Lijepe vatrogasne vijesti stižu iz Popovače gdje je održan Kup Hrvatske vatrogasne zajednice za mladež. U izuzetno jakoj konkurenciji iz cijele Hrvatske mladež muška DVD-a Krištanovec između 30 ekipa osvojila je prvo mjesto.

Za ekipu su se natjecali Patrik Mikulić, Mihael Horvat, Rene Horvat, David Novak, Karlo Srpak, Alen Jarni, Karlo Majcen, Bruno Mađarić, Lucija Horvat i Samantha Berdin. Zasluge za ovaj veliki rezultat idu i njihovim voditeljima Srećku i Damiru Mrazoviću.

Ovo natjecanje se boduje za ukupni poredak (4 kola), a ovo je već druga pobjeda ekipe iz Krištanovca. Najbolji su bili i u Koprivnici. Treba spomenuti i ostale ekipe iz Međimurja.

DVD Palinovec također je osvojio odlično 3. mjesto u muškoj kategoriji sa samo 2 boda manje od prvoplasirane ekipe DVD-a Krištanovec, a cure iz DVD-a Gardinovec zauzele su 2. mjesto u ženskoj kategoriji.

Druge ekipe (Mladež muška i Mladež ženska Sveta Marija, MŽ Mala Subotica, MM Gardinovec, MM Belica, MM Savska Ves) bile su malo lošije većinom zbog grešaka ali su njihovi rezultati i ostvareno vrijeme na natjecanju isto tako pohvalni (sve ekipe osim Belice, bile su u top 15). Česttiamo svima!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije