POVIJESNI DAN ZA VATROGASCE KRIŠTANOVCA

VIDEO Veličanstveni doček velikanima – viceprvacima Hrvatske

Voditelji vatrogasne mladeži u DVD-u Krištanovec bili su organizatori veličanstvenog dočeka vatrogasnim doprvacima Hrvatske...

13. Državno natjecanje vatrogasne mladeži Republike Hrvatske U Zadru, na kojem su bile i natjecateljske ekipe Vatrogasne zajednice Međimurske županije, u Međimurje je ‘poslalo’ 3 od 6 mogućih pehara. 

U kategoriji žene članice DVD-a Šandorovec postale su viceprvakinje Hrvatske baš kao i članovi DVD-a Krištanovec. O slavlju u Šandorovcu već smo prikazali video, a danas donosimo onaj koji je nastao u Krištanovcu po povratku njihovih heroja s rezultatima za društvenu povjesnicu.

– Zahvaljujemo se članovima DVD-a, predsjedniku VMO Krištanovec Dušanu Mikolaju, mještanima Krištanovca, roditeljima mladeži, svojim obiteljima i prijateljima, DVD-u Podturen i svima koji su pripremili i organizirali ovakav veličanstven doček.  Zahvaljujemo se u ime naših viceprvaka i to: Davida Novaka, Mihaela Horvata, Renea Horvata, Gabrijela Žganeca, Silvija Sabola, Alena Grabara, Adriana Silaja, Leona Jeđuta, Samanthe Berdin, Alena Jarnija, te voditelja Mirjana Vasera, Srećka Mrazovića i Damira Mrazovića.

– Izjavom ‘Mi smo vlekli dok je trelo’ pokazali smo snagu i zajedništvo na državnom natjecanju i osvojili željeni rezultat – rekao je Damir Mrazović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije