DUNJKOVEC Udruga žena poziva na ‘Dunjkovske rekreativne igre’

Udruga žena Dunjkovec po prvi puta organizira sportski dan za sve mještane Općine Nedelišće, uključujući i djecu i odrasle. Natjecanje će se održati u subotu, 17. lipnja s početkom u 15 sati na nogometnom igralištu NK ‘Međimurec’.

Organizatorice žele ovim događajem potaknuti okupljanje što većeg broja sudionika, ne samo radi natjecanja, nego i radi druženja, zajedništva te promocije sporta i rekreacije kao zdravog i kvalitetnog načina života.

Igre su prilagođene djeci pa će se tako najmlađi moći natjecati u 4 discipline – gađanje gola, gađanje čunjeva, nabacivanje kolutova i gumi košarka, dok je za odrasle predviđen pikado, bacanje potkove, gađanje gola, gađanje čunjeva i nabacivanje kolutova. Za one najuspješnije pripremljene su medalje, a organizatorice će se pobrinuti i da ne ostanete žedni.

– Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da dođu na stadion NK ‘Međimurca’ i uključe se u Dunjkovske rekreativne igre. Povedite sa sobom svoju obitelj, susjede i prijatelje. Svi ste dobrodošli, poručuju žene iz Dunjkovca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije