MOVE WEEK organizira mnogobrojne aktivnosti na području Međimurske županije

Od 29. svibnja do 4. lipnja 2017. godine, već šestu godinu za redom, u Međimurju će se obilježiti Move Week – Tjedan promicanja tjelesne aktivnosti. U sklopu toga, organizirane su brojne aktivnosti.

Tijekom ovogodišnjeg Move Week-a će u Međimurskoj županiji ponovno biti organizirane brojne i zanimljive aktivnosti namijenjene osobama različitih dobnih skupinama – rekreativne igre učenika četvrtih razreda osnovnih škola pod motom: ‘Igraj se i vježbaj svakoga dana, živi život bez duhana’ (Trg Republike, Čakovec 30. svibnja 2017. u 10h), Sportsko-rekreativni susreti i druženje osoba oboljelih od raka – Pokreni se (2. lipnja 2017. u 10h, Mala Subotica), Tečajevi nordijskog hodanja (Gardinovec – tijekom cijelog tjedna), Festival sportske rekreacije osoba s tjelesnim invaliditetom (DG Sport Prelog, 3. lipnja).

Različite svakodnevne aktivnosti za djecu i njihove roditelje u dječjim vrtićima i školama su organizirane na otvorenom u Murskom Središću, Maloj Subotici, Šenkovcu i Strahonincu, aktivnosti za korisnike domova za starije i nemoćne osobe, Festival nordijskog hodanja i pješačenja (04. lipnja 2017. u Prelogu), te brojne druge aktivnosti.

Cijelu listu aktivnosti možete pogledati na web stranici našeg zavoda i mrežnoj stranici koja će se svakodnevno nadopunjavati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije