ROTARACTOVCI poklonili 95 jaglaca za 95 osmijeha u Domu za starije

>> ROTARACTOVCI poklonili 95 jaglaca za 95 osmijeha u Domu za starije
>> DARUJMO cvijet za osmijeh

Ove srijede u Domu za starije i nemoćne osobe u Čakovcu međimurski Rotaractovci upotpunili su svakodnevicu starijih osoba korisnika Doma. 95 jaglaca za 95 osmijeha.

Iako djeluju nepunih godinu dana, iza mladih međimurskih Rotaractovaca već je dobar dio humanih i edukativnih akcija. Nakon donacije knjiga za knjižnicu te donacije i ukrašavanje bora u Domu za starije i nemoćne osobe u Čakovcu, suorganizacije Pub Quiz-a ‘November-Movember’ za Županijsku ligu protiv raka, donacije poklona korisnicima Sigurne kuće u Međimurju, te velika i nezaboravna akcija i donacija Županjskoj bolnici Čakovec kupnjom LCD televizora i dječjih pidžama za Odjel pedijatrije te donacija dječjih body-a – Odjelu novorođenčadi, posljednja u nizu akcija mladih međimurskih rotaractovaca nastavila se na Međunarodni dan žena.

Tom prilikom, rotaractovci su se pobrinuli i poklonili svakoj ženi korisnici i djelatnici Doma za starije i nemoćne osobe Čakovec, jaglac kako bi im se uljepšao navedeni dan.

– Darivanje cvijeća nosi u sebi posebnu simboliku kojom šaljemo određenu poruku pa vođeni time, htjeli smo uljepšati Dan žena osobama koje se nalaze u Domu za starije i nemoćne osobe, ali i zahvaliti djelatnicama koje brinu o njima.

Iako je jaglac simbol prve ljubavi i nagovještaj proljeća, nadamo se da smo u nekima probudili divna sjećanja koja su im se tijekom života dogodila, a samim time i izmamiti pokoji osmijeh na lice našim dragim damama zbog kojih je i naziv naše akcije: Darujmo cvijet za osmijeh!, rekla je Morana Kiš predsjednica Rotaract kluba Međimurje te sa svojim kolegama Majom Šardi i Lukom Munđarom pozdravila prisutne.

Donacija 95 jaglaca samo je jedna od nizu akcija u organizaciji Rotaract kluba Međimurje. Ostale akcije i rad Rotaract kluba Međimurje možete pratiti na službenom facebook linku i instagram profilu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije