HUMANITARNA PREDSTAVA Kerekesh Teatar u utorak za MURID

Rotaract klub Međimurje organizira humanitarnu predstavu “Ufuraj se i pukni!” u izvedbi Kerekesh Teatra u utorak 13. lipnja u 20 sati u Čakovcu u Metalac Industrial Baru. Predstavu će izvesti Ljubomir i Jan Kerekeš te Zoran Pribičević.

Novčana sredstva od prodaje karata donirat će se Međimurskoj udruzi za ranu intervenciju u djetinjstvu, kako bi se kupio dijagnostički set Bayley Scales od Infantand Toddler Development. Ukoliko se želite nasmijati, a uz to i humanitarno djelovati, ovo je predstava za vas.

Kako do ulaznice?

Ulaznice su ograničene na 250 komada te će se prodavati uz cijenu od 40 kuna. Možete ih potražiti u Metalac Industrial Baru, u Međimurskoj udruzi za ranu intervenciju u djetinjstvu te kod članova Rotaract kluba Međimurje.

Tako će se kreativnim načinom završiti prva osnivačka godina djelovanja Rotaract kluba Međimurje u koju je svaki član predvođen prvom predsjednicom Moranom Kiš, utkao dio sebe, svojeg vremena, ljubavi, empatije za svaku jedinku koja čini i doprinosi zajednici. Mala djela pomnožena s mnogo ljudi, mogu obogatiti svakodnevicu.

– Vidimo se u Metalac Industrial Baru gdje smijeha i topline neće nedostajati, poručuju iz Rotaract kluba Međimurje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije