UDVDR NEDELIŠĆE Damir Tomšić izabran za novog predsjednika

>> UDVDR NEDELIŠĆE izabralo Damira Tomšića za novog predsjednika

U subotu 03.03.2017. godine u prostorijama NK Pušćine, svoj izborni Sabor održala je UDVDR – Ogranak Nedelišće.

Saboru su se osim članova Udruge odazvali predsjednik Stjepan Horvat i tajnik Dražen Tkalec UDVDR-a RH-podružnica MŽ, Željko Kacun zamjenik načelnika općine Nedelišće, Ruža Špicar– Sport za sve te Tomislav Šmagut, predsjednik DVD-a Pušćine.

Izvješća o radu Udruge podnijeli su predsjednik Marijan Perger o radu i aktivnostima Udruge, tajnik Mirko Košir o financijskom poslovanju za 2016 g., financijskom planu za 2017.g. te programu rada Udruge za 2017. g., Peter Lončarić o radu Nadzornog odbora i Marijan Kirić u ime Suda časti. Sva Izvješća prihvaćena su jednoglasno.

Na prijedlog Središnjeg odbora, izabrano je novo vodstvo Udruge za naredne četiri godine. Za novog predsjednika Udruge izabran je Damir Tomšić, u Središnji odbor, osim predsjednika Udruge, izabrani su kao dopredsjednik Marijan Perger, tajnik i blagajnik Mirko Košir, članovi Marijan Kirić, Robert Šafarić, Darko Borko, Slavko Pergar, Peter Lončarić i Stjepan Korpar. U Nadzorni odbor izabrani su Čedomir Valjak, Vladimir Bašek i Antun Karlović, a u Sud časti Branko Ribarić, Zdravko Mikulaj i Dražen Dokleja.

Nakon izbora novi predsjednik Udruge Damir Tomšić, u svoje ime te u ime svih izabranih članova, zahvalio se na ukazanom povjerenju te najavio daljnji rad na aktivnostima vezanim za održanje i promicanje digniteta Domovinskog rta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije