VIDEO: Boška Ban Vlahek najavila Porcijunkulovo 2016.


Najveća turistička manifestacija u Međimurskoj županiji – Porcijunkulovo – u završnim je pripremama te je spremna za veliki broj posjetitelja.

Ove godine obilježava 52. godinu postojanja, u glavnoj organizaciji Turističke zajednice grada Čakovca.

U šest dana obilježavanja, od 29. srpnja do 3. kolovoza, posjetitelje očekuju brojni glazbeni izvođači, radionice starih zanata koji predstavljaju tradicionalne običaje međimurskog kraja od kojih će se predstaviti brojni obrtnici i poduzetnici poput keramičara, lončara, košaraša, čipkara, ispirača zlata, licitara, postolara, kipara i mnogi drugi.

Hit manifestacije će ponovno biti ‘Ulica kišobrana’ koja je svojom atraktivnošću postala obilježje čakovečkog Porcijunkulova.

Uz navedeno, u bogat program uključeni su međunarodni oldtimer susret, prezentacija streličarstva prezentacija međimurskih vina, te radionice starih zanata.

U nastavku pogledajte video u kojem je Boška Ban Vlahek, voditeljica Turističkog ureda TZ grada Čakovca, najavila Porcijunkulovo 2016. godine.

https://www.vijesti.rtl.hr/video/partneri/112797/voditeljica-tz-grada-cakovca-boska-ban-vlahek-najavljuje-porcijukulovo-2016/?autoplay=true&src=emedjimurje_hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije