Općina Nedelišće nagradila uspješne studente

Općina Nedelišća niz godina financijski pomaže učenike i studente sa svog područja. Tako je i početkom ove godine bilo potpisano 76 ugovora o stipendiranju studenta. Prema broju studenata i sredstvima koja se izdvajaju za njihove stipendije Općina Nedelišće na samom je vrhu u Međimurskoj županiji.

Tijekom godine mnogi od njih postižu odlične rezultate u školovanju ,ali i domaćim i međunarodnim natjecanjima. Tim povodom Općina je na nedavnoj svečanoj sjednici povodom Dana Općine Nedelišće najbolje nagradila i priznanjima. Priznanje za osvojeno treće mjesto u pojedinačnoj konkurenciji na ‘All-star’ završnom natjecanju Američke informatičke lige (ACSL), koje se održalo u američkom gradu Orlandu na Floridi, primila je Mirna Baksa.

Općinski načelnik Darko Dania i njegova zamjenica Ivanka Novak također su uručili priznanje Ivi Novak za postignuti uspjeh tijekom prve godine Učiteljskog fakulteta u Zagrebu – Odsjek Čakovec i dodijeljenu dekanovu nagradu.

Filip Bacinger priznanje je primio za osvojenu brončanu medalju na međunarodnom natjecanju ICYS – International Conference of Young Scientists, koje se održalo u Rumunjskoj, Cluj-Napoca, a Andreas Žnidarić za osvojeno treće mjesto na županijskom natjecanju iz informatike i inventivnost pri osmišljavanju računalne igre ‘Cicle and Recicle’ kojom se podiže svijest o potrebi recikliranja otpada.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije