FOTO: Sportsko rekreativna manifestacija BIMEP u Macincu

>> FOTO: Sportsko rekreativna manifestacija BIMEP u Macincu

U odličnoj organizaciji Međimurskog saveza sportske rekreacije ‘Sport za sve’ i Međimurske županije povodom Dana Međimurske županije, Svjetskog dana zdravlja i Dana planeta Zemlje, održan je jedanaesti BIMEP.

>>> Održan 11. BIMEP: I ovogodišnja manifestacija je uspjela!
>>> Fotogalerija s BIMEP-a 2016. u Čakovcu
>>> Fotogalerija s BIMEP-a 2016. u Donjem Međimurju
>>> BIMEP kao međimurski brend: Na cestama više od 3 tisuće biciklista

Članice Društva žena Macinec od prvog su dana ove rekreativne manifestacije uključene u suorganizaciju dočekujući bicikliste na svom punktu koji se u prvim godinama nalazio kod Osnovne škole dr. Ivana Novaka, a posljednje tri godine punkt je kod Doma kulture. Članice društva sa svojim muškim pomagačima i ove su se godine potrudile da se svi biciklisti po dolasku i odlasku iz Macinca osjećaju ugodno i dobrodošlo.

Biciklisti su dočekani svježim kolačima i slasticama odnosno malim energetskim zalogajima, te naravno osvježavajućom vodom. Ove godine kroz Macinec je zabilježen prolaz od 1438 biciklista s time da ih je njih 80 kao polazište izabralo baš Macinec. Sama ekipa na punktu brinula se za dobro raspoloženje svih, a pogotovo za bicikliste kojima je punkt Macinec bio među posljednjima na relaciji dugoj cca 150 km.

Učesnici BIMEP-a svojim su dolascima do punkta prepričavali događaja koji su im se dešavali na putovima kojim su prolazili, te su time unosili pozitivu koja je i bila cilj ove manifestacije. Učesnici BIMEP-a “došli su” – dobiciklirali su iz raznih krajeva Lijepe naše – iz Siska, Zaprešića, Zagreba, Ludbrega, Varaždina, Koprivnice, Ivanca i drugih mjesta, te naravno iz raznih mjesta diljem našeg lijepog Međimurja.

Jak vjetar na pojedinim dionicama nije utjecao na doživljaj učesnika – biciklista koji su svojom upornošću postigli planirani cilj i na taj način proveli nedjeljni dan. BIMEP uistinu postaje prepoznatljiv međimurski brend i već postoje nove ideje organizatora i volontera na punktovima kako da se ta rekreativna manifestacija podigne na još viši nivo naravno sa još više zadovoljnih učesnika.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije