IDEMO BICIKLIRATI

FOTO Članovi Udruge ‘Ftruc’ sudjeluju na BIMEP-u: spoj sporta, rekreacije i humanitarnog rada

U sklopu današnjeg događaja na najvećoj međimurskoj biciklijadi, poznatoj kao BIMEP, aktivno su sudjelovali članovi udruge 'Ftruc'

‘Ftruc’ okuplja policijske službenike, kao i sve ostale zainteresirane građane koji žele kombinirati sportsku rekreaciju s humanitarnim radom, posebno s djecom i osobama s tjelesnim oštećenjima.

Udruga Ftruc svoje je članove motivirala da se pridruže ovogodišnjem izdanju BIMEP-a, koristeći ga kao priliku za sportski trening i istovremeno uživanje u prekrasnim krajolicima Međimurja.

Njihova odluka o bicikliranju kroz ovo idilično područje reflektira njihovu predanost zdravom načinu života te promicanju sportskih aktivnosti u lokalnoj zajednici.

Danas se dvadesetak članova udruge Ftruc odazvalo pozivu na biciklijadu, spremno se upuštajući u cjelodnevnu vožnju kroz međimurske puteve.

Nakon što završe svoj sportski izazov, planiraju se okupiti na zajedničkom ručku u nekom od lijepih kutaka prirode, gdje će imati priliku podijeliti svoje dojmove i iskustva s vožnje.

Inicijativa udruge Ftruc pokazuje kako se sport može koristiti kao sredstvo za promicanje zajedništva i zdravog načina života, ali i kao alat za poticanje humanitarnih aktivnosti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije