Tim bez nositelja Doma zdravlja Čakovec se gasi: Izaberite doktora opće prakse

Nakon što je ordinacija opće/obiteljske medicine dr. Željka Grubišića u Strahonincu, Kolodvorska 18, prestala s radom, Dom zdravlja Čakovec privremeno je preuzeo pružanje primarne zdravstvene zaštite njegovim pacijentima na način da su isti liječničku skrb mogu potražiti u obližnjim ordinacijama Doma zdravlja te je u tu svrhu formiran Tim bez nositelja Doma zdravlja Čakovec koji je pokrivao te pacijente.

Obzirom da je dana 15. ožujka 2016. godine započela s radom Specijalistička ordinacija obiteljske medicine Marija Gluhak, dr. med. spec. obit. med. u Strahonincu, Dravska 32, Tim bez nositelja Doma zdravlja Čakovec se gasi.

Stoga pozivamo pacijente koji su bili upisani kod dr. Grubišića, a nisu se u međuvremenu upisali kod drugog doktora, da po vlastitom izboru odaberu doktora opće prakse, koji vrši upis pacijenata, jer će u suprotnom ostati bez zdravstvene zaštite.

Isto tako obavještavamo pacijente da novootvorena Specijalistička ordinacija obiteljske medicine u Strahonincu, Dravska 32, i nadalje vrši upis pacijenata.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije