FOTO: Izvještajni sabor UDVDR-a Ogranka Donja Dubrava

>> FOTO: Izvještajni sabor UDVDR-a Ogranka Donja Dubrava

U subotu, 12. ožujka 2016., održan je redovni godišnji izvještajni Sabor Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata, Ogranak Donja Dubrava. Uz članove Udruge, Saboru su prisustvovali i načelnik Općine Donja Dubrava, Dražen Miser, ravnateljica OŠ Donja Dubrava Mirjana Ribić, Mladen Tkalčec, zamjenik predsjednika županijskog UDVDR-a, te predstavnici ostalih dobravskih udruga.

U svom izvještaju o radu, predsjednik Udruge Neven Lisjak je nabrojao brojne aktivnosti članova u minuloj godini. Osvojili su nagradu za najbolju masku na prošlogodišnjem Fašenjku, ostvarili su solidne rezultate na županijskim igrama veterana, sudjelovali su u svim događanjima u mjestu.

Posebno je istaknuo obilježavanje Dana sjećanja na žrtvu Vukovara, koji je obilježen u suradnji s OŠ Donja Dubrava, paljenjem lampiona u mjesnom parku te posvetom zastave Udruge.

Financijski izvještaj, umjesto službeno odsutnog blagajnika Marijana Hajdinjaka podnio je Vladimir Štefić. Minule godine Ogranak svojim prihodima nije pokrio troškove i završio je godinu s minusom od 476 kuna. Načelnik Općine Dražen Miser obećao je da će Općina pomoći donacijom kako bi se popravilo financijsko stanje u Ogranku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije